Om Grathwohl.dk

Mit navn er Jan Grathwohl – årgang 1976.
Jeg bor i et lille hus i Næstved, med en have der er vild med vilje og derfor myldrer af liv. Til dagligt er jeg privat børnepasser for en flok skønne unger.

Jeg har altid interesseret mig for naturen, og har i mange år haft en primær passion for herpetologi (læren om krybdyr og padder). Denne interesse startede i foråret 1988 og har siden da, været en stor del af mit liv og min identitet.
Jeg har i mange år holdt og opdrættet en stor vifte af krybdyr og padder – og har igennem årene avlet over 1000 unger på forskellige arter – flere af dem for første gang i Danmark.
Udover at holde og opdrætte, har jeg i mange år samlet på herpetologisk litteratur.  Jeg hjælper altid gerne med henvisninger til litteratur om specifikke emner indenfor herpetologien.
Interessen for feltherpetologi står også mit hjerte nær, og jeg har igennem årene besøgt en lang række lokaliteter i Danmark i min søgen efter krybdyr og padder – ofte sammen med andre, og jeg har været heldig at blive inddraget i bevarelsesarbejde og registrering af sjældne arter fra tid til anden.
Kontakt mig endelig, hvis du har spørgsmål til indholdet på siden her, eller hvis du har forslag til forbedringer.

Alle informationer her på siden, er skrevet af mig, og alle billeder er min ejendom – og underlagt Copyright. Intet fra siden må bruges uden tilladelse fra mig. Men kontakt mig endelig, hvis du er interesseret i nogle af mine billeder.

Du er naturligvis altid velkommen til at linke til siden.

Du er også meget velkommen til at besøge mine øvrige sider:

Instagram – Fotos af danske dyr og planter: https://www.instagram.com/grathwohl.dk/
Facebook – Personlig profil: https://www.facebook.com/jangrathwohl
Facebook – Portræt Fotos: https://www.facebook.com/grathwohlfoto
500px – Model Fotos (uden censur): https://500px.com/grathwohlfoto